Interfon Primii Pasi

Interfon Primii PasiInterfonul cred ca este cel mai util obiect pe care il avem noi (exceptand, bineinteles, biberoane, scutece etc.). Este util in primul rand noaptea, pentru ca poti dormi linistita. Ti-l pui aproape de ureche si cand urla bebe te trezeste si din cel mai adanc vis.  Peste zi, cand doarme Piticot, pot linistita sa spal vase uitandu-ma in acelasi timp la un film.

Nu am studiat intens piata interfoanelor pentru copii pentru ca noi am primit modelul din imagine de la niste prieteni. Il recomand insa oricui. Ca pret este destul de scump, dar merita:

  • Nu stai cu grija bateriilor. Emitatorul sta in priza in camera copilului, unitatea de receptie are baza de incarcare si baterii reincarcabile;
  • Autonomie mare.  Bateriile tin mult iar raza de functionare este de vreo 300 m; pot lejer sa fac treaba prin curte, se aude excelent;
  • Are tot felul de feature-uri: mai multe melodii (cu care l-am si adormit pe Piticot in primele luni), posibilitatea de a-ti inregistra vocea (nu am folosit-o), optiunea ca muzica sa inceapa atunci cand juniorul urla)
  • Ce e misto: are proiector si 4 diapozitive care proiecteaza tot felul de chestii pe pereti: animale. Sa vedeti ce comic este Piticot acum, cand dau drumul la proiector si alearga dupa sau vorbeste cu animalele de pe pereti :).

Functioneaza foarte bine si rezista fara probleme la trantele pe care le ia de la Piticot. Testat de nenumarate ori :D.

Reclame

One Response to Interfon Primii Pasi

  1. Pingback: Ce produse romanesti folosim noi « Lumea Piticilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: